top of page

Tijdschrift

tijdschrift.jpg

Ons verenigingsperiodiek Tijdschrift wordt, sinds 1990, drie maal per jaar uitgegeven en verspreid onder onze leden. Het bevat een gevarieerde inhoud met bijdragen over de geschiedenis van Olst en haar omgeving.

Met elke uitgave streven we ernaar onze leden en geïnteresseerden te voorzien van boeiende en informatieve artikelen die een dieper inzicht bieden in de rijke geschiedenis van onze regio. Van lokale gebeurtenissen tot persoonlijke verhalen, van historische ontdekkingen tot culturele tradities.

Door middel van ons tijdschrift willen we niet alleen het verleden tot leven brengen, maar ook een brug slaan tussen heden en verleden, en zo een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud en de verspreiding van historische kennis en erfgoed in onze gemeenschap.

Wij nodigen onze leden en alle geïnteresseerden uit om bij te dragen aan en te genieten van de rijke inhoud van het Tijdschrift, en om samen met ons de fascinerende geschiedenis van Olst te verkennen en te koesteren.

Losse nummers van het Tijdschrift zijn verkrijgbaar bij het winkeltje in het Infocentrum IJssel den Nul en bij Boekhandel Korten in Olst. De prijs van een los nummer is € 5,-. U kunt een bepaalde uitgave van het Tijdschrift   ook rechtstreeks bij ons bestellen. Vul hiervoor het contactformulier in, wij nemen dan contact met u op. Na ontvangst van € 5,- en de verzendkosten, zenden wij u de gewenst uitgave toe. 

bottom of page