top of page

't Olster Erfgoed op het Anton Pieck Winterfestijn


Ook dit jaar staat de historische vereniging ’t Olster Erfgoed op het Anton Pieck Winterfestijn. De tekeningen en werken van Anton Pieck staan voor nostalgie, historie, oudhollandse taferelen en gezelligheid. Een sfeer waar het Olster Erfgoed uitstekend bij past!


Zoekt u nog een persoonlijk en origineel cadeau? Geef dan een lidmaatschap van het Olster Erfgoed cadeau.


Op de kraam zijn tijdschriften en boeken over de historie van Olst en de Olstenaren te koop voor een mooie prijs. De kans om uw verzameling uit te breiden of compleet te maken!

Uit het archief worden enkele winterse voorwerpen tentoongesteld en mooie, oude Kerst- en Nieuwjaarskaarten. Kortom, uw bezoekje a.s. zaterdag meer dan waard!!

U vindt de kraam van het Olster Erfgoed in de buurt van het oude Waterschapskantoor.


PLUS Album

Tot februari 2023 kunt u bij aankopen bij de PLUS, stickers met afbeeldingen van oud-Olst verzamelen. ’t Olster Erfgoed heeft dit album samengesteld.

Mocht u geen PLUS Album in de bus hebben ontvangen, haal dan een exemplaar bij de kraam, zolang de voorraad strekt. Bent u niet van plan te verzamelen dan kunt u uw lege verzamelboek op het Anton Pieck Winterfestijn aan de kraam afgeven, ‘t Erfgoed kan er vast weer oude en nieuwe Olstenaren en andere belangstellenden blij mee maken.


O ja, noteert u vast in uw nieuwe agenda of op uw nieuwe kalender: woensdagmorgen 4 januari 2023 van 10.00 tot 12.00 ‘Plat praoten’ in het Holstohus;

zaterdagmiddag 7 januari 2023 vanaf 15.00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst van ’t Olster Erfgoed in het Infocentrum.

Comments


bottom of page