top of page

Ruilbeurs en inleveren dubbele plaatjes


Het PLUS-verzamelalbum “Olst door de jaren heen” is een groot succes gebleken.

Maar nog niet iedereen heeft zijn of haar albums(s) compleet.

Daarom organiseert de historische vereniging ’t Olster Erfgoed in samenwerking met PLUS van den Hoven-Olst op woensdag 22 februari nog de ruilbeurs.

Van 13.30 uur tot 17. 00 uur én van 19.30 tot 20.30 uur is ieder van harte welkom in het Infocentrum (Rijksstraatweg 109 op Den Nul) om haar of zijn album compleet te maken.


Kunt u op 22 februari niet komen, maar heeft u wel veel dubbele plaatjes? Ook na 22 februari is ’t Olster Erfgoed blij met alle overtollige plaatjes zodat we late verzamelaars nog een plezier kunnen doen en de overgebleven boeken nog zoveel mogelijk compleet kunnen maken.

Ook gaan we ervoor zorgen dat bijvoorbeeld Het Averbergen, Willibrord en de Herbergier worden voorzien van volle albums.


U kunt de plaatjes natuurlijk inleveren bij het Infocentrum. Of in de brievenbus doen bij de volgende adressen: Van Hogendorpstraat 5, L.H. Pottstraat 15 (Olst), Houtweg 32 (Den Nul) en Vennemanshoek 9 (Boskamp).

De lege boeken mag u ook altijd nog inleveren.

Alvast hartelijk dank!


Bovendien kunt u nog op zaterdagmiddag 11 maart terecht in het Holstohus. Dan organiseert ’t Olster Erfgoed een leuke middag over de historie van Olst. Met onder andere een vertoning van een film over Olst in 1950 en komt Albert Bartelds (van de podcast De Nedersaksen)) meer vertellen over dialect. Ook kunt u terecht voor vragen over genealogie, mooie en/of bijzondere voorwerpen bekijken én misschien toch nog dat aller- allerlaatste plaatje scoren!

Comments


bottom of page