top of page

29 mei 2022: Festival De Kolk

Op zondag 29 mei wordt rond het Infocentrum "Festival De Kolk" georganiseerd naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van het Infocentrum. Van 11 tot 17 uur zijn er allerlei activiteiten en voorstellingen en lekker (lokaal) eten en drinken, de toegang is gratis. Georganiseerd door IJsseltheaterfietstocht, Op Duur, Van Den Bent, SBB en natuurlijk ook door 't Olster Erfgoed.


Op deze dag gaat DE film over en van de historische vereniging in première: "Terug naar Toen". Om 11 uur worden de festiviteiten geopend door Ton Strien, daarna is de eerste vertoning. Iedereen is natuurlijk van harte hiervoor uitgenodigd!

Verder komt er een kraam op het terrein waar ’t Olster Erfgoed (nieuwe en oude) spullen verkoopt.

Ook een activiteit is een demonstratie mutsen plooien, met daarbij de nodige voorbeelden.


Programma: 11.00 u. opening door burgemeester Ton Strien (in tent met podium) 11.15 – 11.45 u. première film ‘Terug naar toen’ in de filmzaal (daarna doorlopende vertoning) 12.00 – 12.45 u. voorstelling ‘Nest’ in tent met podium 13.00 – 16.00 u. schminken kinderen op kraampjesmarkt 15.15 – 15.45 u. 1e optreden De Melodies in tent met podium 16.15 – 16.45 u. 2e optreden De Melodies in tent met podium

Doorlopende activiteiten: - kraampjesmarkt (streekbedrijven en partners Infocentrum) - springkussen

- oudhollandse spelletjes

- verschillende speurtochten - nestkastjes maken

- expositie Onderwaterschilderijen met toelichting – Margot Oude loohuis

Kortom voor het hele gezin méér dan de moeite waard om de 29e (even) naar het Infocentrum te komen.

Comments


bottom of page