top of page

Vrijwilligersmiddag GEANNULEERD

De toenemende coronabesmettingen houden velen van ons bezig. Het bestuur kreeg van een aantal vrijwilligers de vraag of we het stamppottenbuffet daarom wel door moeten laten gaan.

A.s. vrijdag komen er waarschijnlijk weer nieuwe (meer beperkende) maatregelen en je kunt dan de vraag stellen of het wel een gezellige bijeenkomst kan worden. We komen, naast het lekkere eten, ook vooral om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. Het bestuur heeft daarom vandaag besloten de bijeenkomst op zaterdag 13 november te annuleren en te verplaatsen naar een nader af te spreken datum. Heel spijtig om dit besluit te moeten nemen, maar de gezondheid van onze leden/vrijwilligers staat voorop!

 

Tekst oude bericht:


De vrijwilligers van 't Olster Erfgoed, worden uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst op zaterdag 13 november vanaf 17.00 uur in het Infocentrum.


Bij Brasserie Op Duur staat dan een stamppotbuffet voor ons klaar, met daarbij natuurlijk een drankje.

Nu denk je misschien: "ik heb afgelopen jaar niets gedaan voor de vereniging" of "ik breng alleen maar 't Tijdschrift rond" of "ik hark alleen maar af en toe het gras op de oude begraafplaats", maakt niet uit!

We zouden het heel erg leuk vinden om deze middag zoveel mogelijk vrijwilligers te verwelkomen. Elkaar weer te spreken en te horen hoe het met iedereen is en/of misschien juist kennis te maken...

Vrijwilligersmiddag 31 augustus 2019 in Hattem

Mocht je willen komen, zou je je dan voor 11 november bij Jolande Biljardt willen aanmelden? Dit in verband met de hoeveel stamppot er moet worden klaargemaakt. En volg je een bepaald dieet, dan horen we dat ook graag en kan hier rekening mee worden gehouden.

Aanmelden kan via de mail:


ghjbiljardt@gmail.com of tel. 06-46688456 (bij voorkeur na 17.00 uur).


Je moet overigens wel bij binnenkomst in de Brasserie een Coronabewijs kunnen laten zien.


Hopelijk tot 13 november, 17.00 uur in het Infocentrum!

bottom of page